שף בשרים עד הבית - שף אסאדו
שף בשרים עד הבית

שף אסאדו

שף מקצועי אצלך במטבח!
10/10

גריל ארגנטינאי הוא גריל פחמים בו משתמשים להכנת הבשר בטכניקה של צלייה נקודה בדרך כלל אירועים שעושים עם גריל ארגנטינאי להגיש סטייק אנטריקוט, קבבים, צ'וריסוס ועוד שלל מטעמים של נתחי בשר נהדרים.

שף אסאדו מציעה שירותי קייטרינג גריל ארגנטינאי טעים ומשובח במחיר של value for money, התמורה הכי טובה שאתם יכולים לקבל בשוק עבור הכסף שלכם כשמדובר באירוע בשרי, על האש מכובד.

פנו אלינו עכשיו וקבלו הצעת מחיר בהקדם עבור האירוע אותו אתם מתכננים, אשמח לתת לכם שירות אדיב ומקצועי.

תוכן עניינים

גריל ארגנטינאי מחיר

 

אם אתם מעוניינים לעשות אירועים שירותי קייטרינג בשרי שעושים גריל ארגנטינאי עליכם לדעת מהן העלויות הכרוכות בהפקת אירוע ולפיכך תוכלו לבחור את התפריט שמתאים לכם על פי אופי האירוע שלכם והתקציב הקיים.

ישנם מספר גורמים עיקריים שמשפיעים על העלויות של האירוע, ביניהם:

  • מספר הסועדים באירוע ישפיע ישירות על המחיר הסופי של האירוע היות ומתמחרים לפי כמות האנשים.
  • היום בו מתקיים האירוע, לדוגמא אירוע בסוף שבוע יכול לגרור תוספת בעלות.
  • מיקום גאוגרפי – ייתכנו עלויות נוספות בשל דלק ונסיעה עבור איזורים מסויימים, צרו קשר על מנת לוודא.
  • ציוד נוסף להשכרה
  • התפריט הנבחר – ישנם הבדלים במחירי התפריטים בהתאם לתמורה שאנו מציעים , יש תפריט בסיסי יותר בעלות מנוכה יותר ויש ועד התפריט היוקרתי ביותר שבהתאם מחירו גבוה יותר.
קייטרינג לאירועים שף אסאדו

גריל ארגנטינאי מקצועי

 

כשאתם מחליטים לעשות אירוע עם שירותי קייטרינג בשרי ובפרט כשמדובר בקייטרינג גריל ארגנטינאי כדאי שתבחרו בחברה שעושה את זה על הצד הטוב ביותר. שף אסאדו היא החברה המקצועית ביותר בתחום הקייטרינג הבשרי בישראל ועושה אירועים מכל הסוגים, מאירועי בוטיק עם מספר קטן של מוזמנים, חתונות, ועד כנסים ואירועים מקצועיים, ימי חברה ועוד

הצטרפו למאגר הלקוחות המאושר שלנו ונשמח לעשות לכם אירוע בלתי נשכח עם טעם משובח, שירות מקצועי וחוויה קולינרית נפלאה. השפים שלנו בעלי ניסיון רב בכל הנוגע לנתחי בשר, עולם ההסעדה והפקת האירועים.

אנו דואגים לוודא את כל הפרטים לפני האירוע ולקיים שיחה בין הלקוח והשף הראשי שמגיע לאירוע.בשיחה זו אנו עוברים על כל הפרטים החשובים שמרכיבים את האירוע, מה הן המנות הנבחרות, האם יש בנות יוצאות דופן כדוגמת אורחים טבעונים או צמחונים, כמה אנשים עתידים להגיע לאירוע וכמובן מהו המיקום המדוייק.

עם ניסיון של שנים , אינספור אירועים ולקוחות מרוצים ושבעים אנו מציעים את השירות המקצועי ביותר ונשמח להפוך גם אתכם ללקוחות מרוצים.

פנו אלינו בוואצאפ, בטלפון או במייל עכשיו בכדי לקבל הצעת מחיר עבור האירוע שלכם

 

גריל ארגנטינאי בטבע 

 

הרבה לקוחות אשר פונים אלינו מעוניינים לעשות אירוע בטבע הכולל שירותי קייטרינג בשרי. אסאדו מציעה שירותי גריל ארגנטינאי בטבע ובכל לוקיישן אשר תבחרו. אנו מגיעים לגנים, אולמות אירועים, בתים פרטיים ואפילו לשטח. במידה ואתם רוצים לעשות אירוע בטבע הגעתם למקום הנכון, הרימו אלינו צלצול כבר עכשיו ונשמח לשרת אתכם באופן המקצועי ביותר. כל עוד ניתן להגיע אל המקום עם רכב , אנו שולחים את הצוותים שלנו עם כל הציוד הנדרש והם כבר ידאגו לכם לכל השאר. יש לציין כי אנו מצטיידים במנגל גחלים ועליו מכינים את כל האוכל עבור האירוע. חשוב לדעת זאת היות ולעיתים ישנם ילדים במגיעים לאירוע וחשוב לדאוג שלא יהיו קרובים לאיזור של המנגל שחלילה לא תקרה תאונה, יתרה מכך אנו דואגים למקם את המנגל רחוק מן האורחים שהעשן לא יפריע להם ליהנות מן האירוע. אם אתם מתכננים אירוע בצפון, בדרום או במרכז הארץ – אנחנו נגיע לשם, שף אסאדו נותנת את שירותיי הקייטרינג בכל רחבי הארץ.

גריל ארגנטינאי - צוות שף אסאדו

יגאל דור - שף בשרים עד הבית

גרילמן וגורמה בשרים

יגאל דור יחד עם שאר השפים שלנו בשף אסאדו – נותן שירותי שף בשרים עד הבית. יגאל מגיע לכל רחבי הארץ וישמח להגיע אליכם הביתה כדי לעשות לכם ארוחה בלתי נשכחת, עם טעם נהדר, נתחי בשר משובחים, יד מדהימה וחוש הומור מעולה. צרו קשר על יגאל לחוויה נהדרת של אוכל טוב ואווירה כיפית.

גו'נתן בנבנישתי שף בשרים

שף בשרים פרטי

ג'ונתן בנבנישתי הוא בדיוק הבנאדם הנכון להזמין הביתה כשף בשרים פרטי לאירוע מיוחד. ג'ונתן מגיע ממשפחה של קצבים. האהבה שלו לבשר, הידע המשפחתי הבן-דורי והטא'ץ המיוחד שלו מביאים לחוויה מקסימלית. לקוחות רבים מספרים לנו שג'ונתן הוא הבחירה הקבועה שלהם לחגיגות יום הולדת ואירועים מיוחדים שהם רוצים לציין עם אוכל טוב וחוויה מיוחדת.

שף מוטי דונגר שפים עד הבית
שף עד הבית - מוטי דונגר

ארוחת שף בשרים

שף מוטי הוא מותיקי צוות שף אסאדו והוא אמון על הפרויקט שפים עד הבית. התפריטים שהוא בנה במיוחד לאירועים בבית הלקוח מכילים הרמוניה של טעמים משובחים. מוטי מומחה בארוחות שף עד בית הלקוח ומספק שרותים באזור מרכז הארץ. הצוות של שף מוטי, יכול לספק שרותץי הסעדה לארוחות החל מ2 ועד ל 50 סועדים.

גדי בן אור שף עד הבית
גדי בן אור- שף בשרים

שף בשרים פרטי

שף גדי הוא שף בשרים מדופלם ויודע להכין מנות שאי אפשר להישאר אדיש לטעם המעולה שלהן, בדגש על על הבשר המדהים שהוא יודע לבחור ולעבוד איתו. גדי בעל ניסיון של למעלה מ20 שנה בעולם ההסעדה ועבד במספר מסעדות יוקרה בארץ ובאירופה. גדי נהנה להגיע לאירועים פרטיים ואומר שתמיד יש איזה קסם מיוחד באווירה באירועים ביתיים.

איתי ירין - שף פרטי

שף פרטי עד הבית

איתי ירין ידוע כשף פרטי עד הבית שנותן חוויה של מסעדת יוקרה גם אצלכם במטבח. החל מארוחה רומנטית של זוג ועד חגיגה משפחתית , אירוע עם החבר'ה מהעבודה או סתם יום הולדת. איתי מתמקצע ויודע להכין תפריטים ממספר סגנונות בישול. מה שבטוח זה שקשה מאוד להחליט האם הקינוחים שלו טובים יותר מהמנות הראשונות. הזמינו את איתי ולא תצטערו :)

גיא סקורפיון - שפים עד הבית

שפים עד הבית

הסיפור של גיא סקורפיון הוא באמת מיוחד וקשה להישאר אדישים אליו. כבר מגיל צעיר מצא את עצמו גיא מבשל במטבח הביתי, למרות שהוא הקטן מבין 3 אחים. עם השנים הבין שזה פשוט חלק מהDNA שלו והמשיך ללמוד ולהתפתח בעולם האוכל והקולינריה. עם השנים הפך למקצוען והיום אנשים כבר מזמינים אותו במיוחד הביתה כדי במסגרת שפים עד הבית.

ירין אורי שפים עד הבית
ירין אורי - שף בשרים פרטי

שפים עד הבית

ירין אורי יודע לתת אירוע שהוא הצגה לכל דבר אם אתם מחפשים שפים עד הבית הבחירה בירין היא הבטחה. ירין מספר שאם יש לו אפשרות לבשל באופן פרונטלי מול הלקוחות שלו – הוא תמיד יעדיף את זה. "כשהלקוח רואה אותך, איך אתה עובד, ומה אתה עושה בעיניים שלו הוא מרגיש שותף ליצירה וישר אתם נהיים חברים, חוצמזה שהאוכל יוצא יותר טעים ככה" צרו קשר עם ירין לחוויה מסעירה של אוכל מעולה והכנה אסתטית ומגניבה.

מיקי גור מנהל צוות השפים עד הבית
מיקי גור - שף ראשי

שף ראשי - שף עד הבית

מיקי הוא אחד השפים הראשונים שהתחילו לעבוד איתנו בשף אסאדו. מיקי הוא שף ראשי במסעדה גדולה במרכז. מיקי נותן שירותי שף עד הבית בשביל הכיף והגיוון "תראה, כשאתה מגיע לאירוע מיוחד, חגיגה של בנאדם ואתה מכין לו את הכל ממש אצלו בבית אתה זוכה להכרת תודה ענקית – וזה משהו שבמסעדה גדולה קשה לקבל, הרחק מהלקוח במטבחים. אני עושה את זה נטו בשביל הכיף וההרגשה הטובה שלי"

דילוג לתוכן